Over Elin
Hellqvist

Constant nieuwsgierig, ver gereisd en daarnaast veel gestudeerd. Als ambitieuze twintiger ben ik in 2007 vanuit Zweden naar Nederland gekomen. Maar waarom dan Nederland? Dat is een lang en romantisch verhaal…​

Nu, ruim een decennium later, heb ik hier mijn droom verwezenlijkt – een persoonlijk, landelijk en luxe gezondheidsconcept voor vrouwen. Bij Studio The Swedish Glow wil ik vanuit de waarden van de Zweedse cultuur werken – rust, eenvoud, hoge kwaliteit en zorgzaamheid.

Al tijdens mijn kunststudie in Zweden, was ik gefascineerd door portretten van de mens. De symmetrie en vele expressies van gezichten hebben iets magisch. Hierin heb ik mij dan ook gespecialiseerd. Tijdens mijn werk als gediplomeerd Arbeid & Organisatie Psycholoog is de interesse voor zowel het mentale als fysieke welzijn van de mens alleen maar gegroeid. Vanuit deze passie is Studio The Swedish Glow ontstaan. Nu ik als HR-professional voor meerdere multinationals heb gewerkt, wil ik mijn kennis en kunde voortzetten in een persoonlijke setting met de focus op luxe innerlijke én uiterlijke verzorging. Dit alles in een rustgevende, landelijke omgeving.